BOZP školení i pro malé živnostníky

08.06.2015 19:58

Zjistěte také, proč se vyhnout e-learningovým školením!
Čtěte vyjádření Státního úřadu inspekce práce!

Jste parta živnostníků, kteří úzce spolupracují na stejné zakázce? Pak není vůbec žádný problém, připravit bozp školení přímo namíru, pro Vás. 

Tato nabídka se týká zejména zedníků nebo např. pracovníků v IT sektoru.

Na školení budete zejména seznámeni s tím, jak se na zajištění bezpečnosti při výkonu jednolitvých pracovních činností dívají naše právní předpisy, jak se bezpečně chovat, aby nedošlo k úrazu, získáte informace o skutečných úrazech, okolnostech, které jim předcházeli a které je způsobily a důsledcích z nich vyplývajících.

Součástí školení bezpečnosti při práci je samozřejmě i věcná diskuse o problémech, které Vás při výkonu Vaší práce tíží.

Organizace bozp školení

Po domluvě je bozp školení možno zorganizovat prakticky kdekoli a kdykoli. Časté je provádění školení v příjemné atmosféře např. restauračního salonku nebo i venku, na čerstvém vzduchu. Školení může být provedeno jak v okolí Vašeho bydliště, tak i kdekoli jinde v ČR.

Délka školení bude stanovena tak, aby Vám vyhovovala, obsah školení jí bude samozřejmě přizpůsoben.

Cena za školení bezpečnosti práce bude stanovena individuálně, dle dohodnutých, výše uvedených kritérií. Každý školení dostane o provedeném školení osvědčení.

Je-libo bozp školení trochu okořenit?

Pokud budete mít zájem, není problém školení BOZP doplnit i školením o poskytování první pomoci, případně i praktickým kurzem první pomoci, přizpůsobeným samozřejmě nejpravděpodobnějším úrazů ve Vašich pracovních podmínkách.

V případě Vašeho zájmu, nás neváhejte kontaktovat, rádi Vás uslyšíme!